Reitit

Tietoa reiteistä

Reitit kulkevat Itä-Uudenmaan hienoimmille sorateillä. Kaikista reiteistä noin 75 % on päällystämätöntä tietä. Kaikilla reiteillä on huoltopisteitä, joissa on tarjolla mm. vettä, urheilujuomaa, sipsiä, banaania ja karkkia.

Lopulliset GPX-tiedostot navigointia varten toimitetaan osallistujille noin viikkoa ennen tapahtumapäivää. Oikeudet reittien muutoksiin pidätetään.

Helppo 50 km

Reitti on teknisesti helppo ja sopii kaikille aloittelijasta lähtien. Reitistä noin 73 % on päällystämätöntä tietä ja polkua. Reitiltä on karsittu polkuosuudet minimiin, mutta varaudu kuitenkin lyhyeen seikkailupätkään. Koko reitti on ajettavissa vaikkapa hybridi-pyörällä. Rengassuositus 40+ mm.

Reitillä on 1 huoltopiste.

Reitti toimitetaan GPX-tiedostona, mutta reitillä on myös oppaat, jotka pitävät huolen, että kaikki pääsevät lähdöstä maaliin saakka.

Haaste 100 km

Sopii hieman kokeneemmalle pyöräilijälle tai sinulle, joka haluat haastaa itseäsi. Reitistä noin 74 % on päällystämätöntä tietä ja polkua. Reitillä on kaksi merkittävää polkuosuutta, joista toisessa teknisesti haastava nousu. Koko reitti on kuitenkin ajettavissa gravel-pyörällä. Rengassuositus 40+ mm.

Reitillä on 2 huoltopistettä.

Reitti toimitetaan GPX-tiedostona ja tarvitset älypuhelimen tai ajotietokoneen reitin seuraamiseen.

Kilpailu 150 km

Reitti sekä kilpailu koko rahan edestä. Tällä reitillä pääset tosissaan haastamaan itseäsi tai kisaamaan muita osallistujia vastaan. Reitistä noin 75 % on päällystämätöntä tietä ja polkua. Reitillä on kaksi merkittävää polkuosuutta, joista toisessa teknisesti haastava nousu. Koko reitti on kuitenkin ajettavissa gravel-pyörällä. Rengassuositus 40+ mm.

Reitillä on 3 huoltopistettä.

Reitti toimitetaan GPX-tiedostona ja tarvitset älypuhelimen tai ajotietokoneen reitin seuraamiseen.

Kilpailu ajetaan sarjossa:

  • N ja M avoin,

  • N40 ja M40,

  • N50 ja M50 sekä

  • N ja M U23

Jokaisen sarjan kolme nopeinta palkitaan. Katso tarkemmat tiedot ilmoittautumissivulta.